/ Dravel /

And we could have named her Anna

Relationship goals just nu: Anna Mannheimer och Peter Apelgren.
 
Jag lyssnar på Anna Mannheimers bok "Mitt liv som gift" parallellt med hennes och Mia Skäringers podcast och båda är det roligaste jag vet just nu. Det är så befriande att höra Anna och Mia prata om att ingen av dem har något tjejgäng, jag sa för ett par veckor sedan till Oskar att "alltså du vet att om vi får barn så kommer ingen att fixa en babyshower till mig för jag har inget squad" och någon dag efter det hörde jag Anna Mannheimer berätta i podden att hon hade noja inför sin 50-årsdag eftersom hon inte hade tillräckligt många kompisar för att arrangera en stor fest och ville bara vråla "AAAOOUUU!" för att det så exakt är precis så jag också känner.
 
Inte att det på något sätt är dåligt att inte ha ett squad, både jag och Anna Mannheimer (och Mia Skäringer också) känner oss bekväma i att inte ha något tjejgäng att åka till New York med, för hur skulle man orka gå ute och shoppa hela tiden OCH sedan festa på kvällen utan att sova emellan och hallå tänk om man packar med sig sina finaste gå-ut-kläder och så visar det sig att en annan tjej i gänget har en likadan topp fast på relaxen, då faller ju hela ens outfit för att man inte alls har samma stilkänsla som resten av gänget, och VAD ska man säga om någon i gänget får för sig att man ska dela rum på resan?! Jag som trott att jag varit ett freak hela livet som haft så mycket behov av personal space, så visar det sig att Anna Mannheimer och Mia Skäringer är precis likadana.
 
Och Anna Mannheimers och Peter Apelgrens relation verkar vara så fin. De verkar ha så roligt och vara bästa kompisar och skratta även när allt är sämst. Jag vill bara lyssna på allt Anna Mannheimer är involverad i.