/ Dravel /

The neighbours can't complain 'cause I've got my headphones on

Mars har alltid varit min värsta månad efter februari. Man tror att det ska bli vår men det händer aldrig, så fort man börjar ta fram Conversen (innan man fick hälsporre och endast kan gå i uggs) blir det en plusgrad och snö.
 
I år har mars varit skoningslös och ändå en av de senaste årens bästa mars-månader, för att jag börjat lyssna på ljudböcker. Jag vet att jag sagt det tidigare men jag fattar inte hur jag orkade för bara en månad sedan när jag bara proppade min hjärna full med podcasts som jag egentligen inte alls gillade och som jag hetslyssnade på med dubbel hastighet för att jag ville att de skulle ta slut men ändå inte kunde radera från telefonen för tänk om jag skulle missa något. Konstigt att jag var så trött så ofta.
 
Nu har jag harmoni i själen varje dag och min vidriga tunnelbanefärd blir plötsligt MYSIG när jag istället för Daisy Grace-och-Nutrilett-söndersponsrat chitchat låter Anna Winberg, Kajsa Ingemarsson och Martina Haag ta mig till jobbet. Mmm ljudböcker, mmm chicklit, mmm DRÅPLIGA scener ur BVC-besök, mmm kärleksfull irritation på män, mmm krönikeböcker I LOVE IT ALL.