/ Dravel /

- Where is it gonna go?! - In the game room!

Jag vill inte ens tänka på hur många gånger jag dragit kortet de senaste veckorna, på saker som kanske inte är direkt onödiga men som jag lätt skulle kunna hitta en annan lösning på. Jag har säkert köpt fem fredagströjor, dvs kläder endast för ett enda tillfälle, bara under juni och juli till happenings där jag hade kunnat ha något jag redan äger, och alla böcker jag vill men verkligen inte måste ha gör mig helt galen här hemma.
 
Det är inte det att jag har finanskris, det är det att jag inte har PLATS till fler saker, och framförallt så enkelt som att det är så fullständigt onödigt att lägga en massa pengar på saker jag inte måste ha. Så fort det blir augusti (eller september) ska jag göra en likadan rensning som jag gjorde i mars. Jag var skoningslös, allt åkte ut, jag var på Stadsmissionen varje lördag i en månad och jag har aldrig tyckt om vår lägenhet så mycket som då.
 
Nu måste det bli dags igen, i alla fall för garderoben och bokhyllan. Härmed den 25 juli lyder ett öppet meddelande till alla i min familj till december: Max fem materiella ting får ges till mig i julklapp respektive födelsedagspresent. Inget mer får plats. Saker ni kan ge istället för materiella ting:
 
- Pengar till välgörenhet (Kvinna till kvinna, Ung cancer, UNHCR).
- En dag på ett spa (var som helst där det finns bubbelpool och vanlig pool).
- En lägenhet med tre rum så jag kan ha alla böcker någonstans.