/ Dravel /

Jag är tjugofyra, bara en liten gnista

Saker som var ljuvliga på min födelsedag igår:
 
- I fredags sa Oskar att jag skulle möta honom vid Slussen och ta med mig "necessär, en varm tröja och sugrör". Det visade sig att han hade bokat en staycation och sagt sugrören bara för att förvirra mig. Jag fick äta pizza, bada badkar och se På Spåret i hotellsäng. Så nice, sååå niiice yeah, som Sakarias hade sagt.
 
- Därför fick jag börja min födelsedag igår med att äta hotellfrukost. Som ni kan se på bilden nedanför var jag RÄTT nöjd.

- Eftersom Caesar också fyller år tredje december (så häftigt?!) så åkte vi till hans LASERDOME-kalas i Örnsberg.
 
- När vi kom hem gick Oskar med på att göra tacos som födelsedagsmiddag <3<3<3
 
- Och så ringde Soph från New York! Jag är tydligen kvar på 80-talet för jag trodde knappt att det GICK, jag trodde typ att det kostade 49 kronor i minuten och att det var mycket mer tidsskillnad än vad det var, jag blev som Rachel när Paolo is calling from Rome!
 
- Sedan öppnade jag av logistiska skäl (ej otåliga skäl) hans julklapp redan nu och det var fyra fluffiga GLIDARHANDDUKAR som jag glodde på på NK och tänkte att jag möjligen kan önska mig i bröllopspresent om vi någon gång gifter oss!!! Jag kan inte ens förklara i ord hur glad jag blev över att få ha hotellkänsla varje dag, detta KAN vara det som gör att jag inte bävar en halvtimme inför varje dusch (mitt dusch-hat har i och för sig lättat lite efter att jag börjat lyssna på podcast medan jag duschar, drar upp volymen på max och lägger mobilen på tvättmaskinen, det gör att jag inte tänker på hur vidrigt det är att gå ut ur duschen och frysa och vara blöt och uuuuh). Jag blev så lycklig över denna present.
 
- Efter öppningen fick jag bestämma vad vi skulle se för film och då valde jag Harry Potter och de vises sten.
 
Sedan satt jag och mös framför den tills jag somnade som en stock och vaknade till den ljuvliga insikten att "Skam" består av fler avsnitt än jag trodde! Den är SÅ bra, se den för guds skull.
 
Jag är så glad att jag har så många fina personer som vill fira att jag om ett år är halvvägs till femtio. Nu är jag lika gammal som Annika var när jag träffade henne första gången vilket för mig sdean 2008 har varit en av symbolerna för att vara vuxen. Om två år är jag lika gammal som Monica i första säsongen av Vänner. Guu, nu måste jag carpa denna diem innan livet är över.